Lagerrensning i Vårgårda 6 oktober

[/column]

Nu är det endast 49 år kvar tills vi på Poly-Produkter : PolyRopes fyller 100 år - detta firar vi med en extra laddad lagerrensning. 

Vi har ett större parti flytvästar från Regatta (Norges största tillverkare) till riktiga kanonpriser.

Vi har även tagit fram mängder med fall-, skot-, trim- och förtöjningslinor från PolyRopes. Därtill fendrar, bojar,  band, trappräckslinor och tågvirke i allmänhet. Fallskyddsprodukter från Protecta och DBI-SALA finns också att tillgå såsom säkerhetslinor, krokar, selar och väskor.

Till lantbruket har vi udda partier av rundbalsnät, sträckfilm, pressgarn och plansilofolie. Passa på att fynda kombifilm från RKW till ett riktigt bra pris. Kombifilmen består av mikrofolie och silofolie i ett - enkelt och snabbt att lägga på plansilon. 

Missa inte årets tillfälle att verkligen fynda hos Skandinaviens ledande tågvirkesleverantör!

Du kan betala med kort såväl som med kontanter.

lör 06 okt 201808:00
lör 06 okt 201814:00

Poly-Produkter, Hobergsvägen 2, 447 37 Vårgårda

[/column] [/row]

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Följ oss på MyNewsdesk!