Borgeby fältdagar 2019 med Poly-Produkter

Vi är som vanligt på plats i vår monter G68 och visar upp vårt breda sortiment av vallskördsprodukter. Vi har sträckfilmer tillverkade med den senaste 5- och 7-lagerstekniken som ger punkteringsstyrka, jämnhet och driftekonomi i en klass för sig. Hos oss hittar du även pressgarnet UNI med längst körtid och optimal styrka.

Ta även chansen att bli säsongens testpilot för rundbalsnät - något du verkligen inte får missa. 

Väl mött hos Poly!

ons 26 jun 201909:00
tor 27 jun 201917:00

Borgeby Kyrkväg 8, 237 91 Bjärred


I montern visar vi bland annat det här

Power Pro - för den krävande miljövännen

Bild med länk till pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Sträckfilmen Power Pro är den optimala lösningen på lantbrukarens utmaningar. En tunnare plast med nya råvarukombinationer som tillsammans med en 7-lagers produktionsteknik skapar en unik produkt. Tack vare den tunnare plasten minskar miljöbelastningen med ca 20%. Med sina 1900m ger Power Pro en längre körtid, bättre ekonomi och mycket tätare balar.

Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.

Bild med länk till pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Pressgarnet UNI är nya generationens garn där knutstyrkan från 110-garnet kombinerats med längden från 150-garnet, och därmed skapat en ny och unik produkt. Råvaran och produktionstekniken är tillspetsad för att kunna leverera ett starkt och tunt pressgarn som passar alla Big Baler-maskiner.

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!