Vi ses på Elmia

I år gör vi debut på Elmiamässan för husbilar och husvagnar som går av stapeln den 11-15 september i Jönköping. I montern hittar du den redan omtalade och populära strömkabeln Ellinor, som dragit många blickar till sig och som lanserades i februari tidigare i år. Du hittar också en uppsjö av avspärrningslinor med tillhörande beslag.

Kom förbi vår monter F03:11 och förkovra dig i alla spännande produkter.

Vi ses!

ons 11 sep 201900:00
sön 15 sep 201920:59

Elmiavägen 15 554 54 Jönköping


I montern visar vi bland annat det här

Nu sätter vi i kontakten!

Bild med länk till pressrelease Nu sätter vi i kontakten!
Från skaparen av förtöjningslinan STORM kommer nu nästa produkt för ett smidigare och snyggare båtliv. Elkabeln ELLINOR har ett flätat hölje av 100% polyestersilke som både ger en trasselfri och lyxig landströmskabel. Passar även utmärkt för campinglivet som strömkabel till husvagnen. ELLINOR finns i färgerna röd, silvergrå, natur och marinblå.

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!