NYHETER

God Jul från en 49-åring

Bild med länk till Nyheten: God Jul från en 49-åring
2016-12-19 12:24 Ett händelserikt år är snart till ända och vi ser redan fram emot nästa tillsammans med Er. Poly-Produkter grundades 1967 av mor Gunvor & far Börje vilket gör att vi nästa år fyller 50 år! Vi firar under hela 2017 med evenemang och fina erbjudanden. Som tidigare skänker vi julpengen till skolprojektet i Ssenyange som ger föräldralösa barn i Uganda utbildning och hopp.

Poly-Produkter är Stadsmissionens julpartner 2016

Bild med länk till Nyheten: Poly-Produkter är Stadsmissionens julpartner 2016
2016-11-28 15:54 Vi på Poly-Produkter blev i början av hösten kontaktade av Stadsmissionen Göteborg som nu till jul har en insamlingskampanj för att kunna ge mindre bemedlade barnfamiljer; julklappar, mat och vinterkläder. Behjärtansvärd kampanj som vi självklart stöder med en extra påse julpengar. http://www.stadsmissionen.org/julkampanj

Krympplast - Boat Wrapping från Poly-Produkter

Bild med länk till Nyheten: Krympplast - Boat Wrapping från Poly-Produkter
2016-07-12 10:26 Poly-Produkter presenterar ett nytt sortiment, som står redo hösten år 2016. Vi levererar i dagsläget båttillbehör, men vill även erbjuda krympplast i hög kvalité. Vårt nya sortiment innehåller allt som behövs för att täcka båtar för till exempel vinterförvaring och transport. Slipp fladdrande presenningar - Wrappa båten!

STORM-filmen nu på 11 språk

Bild med länk till Nyheten: STORM-filmen nu på 11 språk
2016-04-25 14:00 Den animerade filmen om hur PolyRopes unika förtöjningslina STORM med inbyggd ryckdämpare fungerar, finns nu översatt på hela 11 språk! STORM är flerfaldigt prisbelönad och mycket uppskattad av sina användare. "Bättre än reklamen", DagensBåliv.se "Bäst i Test", Praktiskt Båtägande Topp-5-placeringar på båtmässorna i Göteborg, Stockholm och Helsingfors.

Kampanjen utökas - fallskydd från SALA och Protecta till kraftigt reducerade priser

Bild med länk till Nyheten: Kampanjen utökas - fallskydd från SALA och Protecta till kraftigt reducerade priser
2015-11-19 09:35 Vi har utökat vår kampanj med fler fallskyddsprodukter från välkända Protecta och SALA till kraftigt reducerade priser. Kampanjen pågår endast till och med 30 november 2015 och så långt lagret räcker. Passa på! Vissa av produkterna finns endast i ett fåtal, så vänta inte för länge.

Glöm inte din säkerhet på taket - vårt bästa fallskyddspaket till kampanjpris!

Bild med länk till Nyheten: Glöm inte din säkerhet på taket - vårt bästa fallskyddspaket till kampanjpris!
2015-11-10 10:05 Nu börjar det bli dags att återigen bege sig upp på taken för snöskottning. Med vårt färdiga fallskyddspaket för takarbete från välkända Protecta blir det arbetet säkrast möjliga. Vi på Poly-Produkter har över 30 års erfarenhet av fallskydd och firar detta med ett extraordinärt lågt pris på vårt bästa fallskyddspaket för takarbete. Alla har nu råd att jobba säkert både hemma och professionellt.

Martin Nilsson med besättning vann även Tjörn runt!

Bild med länk till Nyheten: Martin Nilsson med besättning vann även Tjörn runt!
2013-08-20 20:46 Martin Nilsson med team gjorde det igen! Tjörn runt fyllde 50 år och Martins team tog hem segern. Merparten av tågvirket är Racing 4004 men man testar även de nya ProRaceOne. Tågvirke utvecklat i Sverige för den svenska seglingseliten. Polyropes gratulerar till No1-titeln. Vilken säsong!

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!