PRESSRELEASER

Nu sätter vi i kontakten!

Bild med länk till pressrelease Nu sätter vi i kontakten!
2019-05-14 09:00 Från skaparen av förtöjningslinan STORM kommer nu nästa produkt för ett smidigare och snyggare båtliv. Elkabeln ELLINOR har ett flätat hölje av 100% polyestersilke som både ger en trasselfri och lyxig landströmskabel. Passar även utmärkt för campinglivet som strömkabel till husvagnen. ELLINOR finns i färgerna röd, silvergrå, natur och marinblå.

Ett fall för 80-talet

Bild med länk till pressrelease Ett fall för 80-talet
2019-03-26 10:00 Från PolyRopes kommer den populära fallinan PROline, i färdigkapad längd med isydd Wichard-schackel och får under en tidsbegränsad period besök från 80-talet. Våren 2019 hälsar sju nostalgiska färger på som verkligen hör det färgsprakande årtiondet till.

ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes

Bild med länk till pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes
2018-11-22 09:00 Efter succén med den extrema fallinan ProRace One lanserar vi nu skotlinan i samma familj: ProRace Four. De båda linorna ingår i Poly Exclusive-gruppen med utvalda exklusiva produkter som säljs direkt från tillverkaren för att kunna erbjuda det absolut bästa, till ett vettigt pris. ProRace Four finns även hos vissa Exclusive Dealers.

Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen

Bild med länk till pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen
2018-07-12 14:28 Sportig design med fokus på komfort och kvalitet. Den senaste generationens flytväst med gråmelerat yttertyg är lika bekväm som en fritidsväst och har ett mjukt innerfoder. Västen är extra tunn och lätt, med justerbara sidor och elasticitet vid midjan- allt för att ge ökad komfort och smidighet. Flytvästen Mist har en hög krage med insidan gjord av fleece, för att skydda dig mot kyliga vindar.

HTM-fender - ny design och mer avskalad!

Bild med länk till pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad!
2018-04-13 15:00 Polyform US har tagit fram HTM-fendern med ny och avskalad design där linan löper igenom hela fenderkroppen. Denna fender har inga toppar eller ytterligare attiraljer som tar extra utrymme i båten.

Power Pro - för den krävande miljövännen

Bild med länk till pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
2018-02-20 11:00 Sträckfilmen Power Pro är den optimala lösningen på lantbrukarens utmaningar. En tunnare plast med nya råvarukombinationer som tillsammans med en 7-lagers produktionsteknik skapar en unik produkt. Tack vare den tunnare plasten minskar miljöbelastningen med ca 20%. Med sina 1900m ger Power Pro en längre körtid, bättre ekonomi och mycket tätare balar.

Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.

Bild med länk till pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
2017-12-12 11:00 Pressgarnet UNI är nya generationens garn där knutstyrkan från 110-garnet kombinerats med längden från 150-garnet, och därmed skapat en ny och unik produkt. Råvaran och produktionstekniken är tillspetsad för att kunna leverera ett starkt och tunt pressgarn som passar alla Big Baler-maskiner.

Klassisk fendert i nya färger och förbättrad design

Bild med länk till pressrelease Klassisk fendert i nya färger och förbättrad design
2017-11-16 11:30 Rotationsgjuten utan skarvar - helfärgad - kraftigt linfäste - förstärkta ribbor - unik trycksäker ventil - större färgpalett - högre lyster. En vidareutveckling av den traditionella F-fendern har landat i Skandinavien.

Poly växlar upp - lanserar nytt sortiment fendrar och bojar

Bild med länk till pressrelease Poly växlar upp - lanserar nytt sortiment fendrar och bojar
2017-11-09 11:45 Poly-Produkter byter leverantör av hela sortimentet som berör fendrar och bojar. I över 30 år har Poly-Produkter handlat fendrar från Polyform Norge, men nu tar amerikanska Polyform US över och fyller lagerhyllorna med riktiga premiumfendrar. Två nya modeller lanseras samtidigt : NF-serien och HTM-serien. Färgpaletten är stor och kvalitén mycket hög.

Populära Poly-Light-8 med större färgpalett och nya upplägg

Bild med länk till pressrelease Populära Poly-Light-8 med större färgpalett och nya upplägg
2017-08-29 09:30 Nu kommer det klassiska och prisvärda ”all-round-repet” POLY-LIGHT-8 från Poly-Produkter i tre nya färger och med nya upplägg på minispole och 10-metersbuntar - perfekt för alla som vill ha färg på sina linor. För butiken lanseras ett helt nytt koncept med samtliga färger och smarta förpackningslösningar.

Färgstark nykomling till familjen murarsnören

Bild med länk till pressrelease Färgstark nykomling till familjen murarsnören
2017-07-18 13:00 Nu kommer det klassiska murarsnöret från Poly-Produkter i färgen rosa. Snöret kan används för att få raka linjer i lod och våg vid murning eller plattsättning. Det rosa murarsnöret kan också användas som kakelsnöre, och är tillverkat av 100% polyester. Finns sedan tidigare även i färgerna neongult, neongrönt, orange och vitt.

Storsäljaren Aquasafe - Nu för barn och ungdomar!

Bild med länk till pressrelease Storsäljaren Aquasafe - Nu för barn och ungdomar!
2017-04-11 16:13 En flytväst är en avgörande faktor i fritidsbåtsolyckor. För att få fler båtägare att börja använda flytväst på sjön utvecklades mindre och smidigare räddningsvästar som blåser upp sig automatiskt i kontakt med vatten. Regatta Aquasafe Junior kom till för att även barn och ungdomar ska få en mer bekväm försäkring på sjön, och framför allt för att de ska behålla västen på under hela båtturen.

SeaRescue Hybrid - flytvästen du vill ha när det verkligen gäller!

Bild med länk till pressrelease SeaRescue Hybrid - flytvästen du vill ha när det verkligen gäller!
2017-01-31 15:30 För dig som arbetar i tuff marin miljö har norska Regatta tagit fram en proffsväst med dubbel säkerhet och smart design; SeaRescue 225N. Räddningsvästen har en hybridlösning som kombinerar en vanlig flytväst med en automatiskt uppblåsbar flytväst. Denna kombination ger dubbel säkerhet men är samtidigt otroligt bekväm och smidig att använda.

Flytdräkter från Regatta i förbättrad design 2017

Bild med länk till pressrelease Flytdräkter från Regatta i förbättrad design 2017
2017-01-17 16:20 Norska Regatta har uppdaterat sina pålitliga flytoveraller Coastline och Sportline. Nytt för år 2017 är reducerad vikt på overallerna (lättast på marknaden!), sömmar på axlar och bröstfickor har tagits bort för att förhindra vatteninträngning och Sportline har fått fler och större reflexer. Samtliga overaller är certifierade enligt ISO 15027-3 Class D - Constant Wear Suits termiska test.

Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan

Bild med länk till pressrelease Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan
2016-10-20 10:30 Det nya sisalgarnet är tillverkat av polypropylen och mycket likt natursisal. Genom en speciell tillverkningsprocess får detta garn den rätta ”håriga” ytan, precis som naturfibern. Sisalgarnet kan bland annat användas för att binda upp träd, samla ihop tidningspapper, använda som packsnöre, packgarn, surrningsgarn, paketsnöre och mycket mer.

Krympplast - Boat Wrapping från Poly-Produkter

Bild med länk till pressrelease Krympplast - Boat Wrapping från Poly-Produkter
2016-08-16 10:00 Poly-Produkter presenterar ett nytt sortiment, som står redo hösten år 2016. Vi levererar i dagsläget båttillbehör, men vill även erbjuda krympplast i hög kvalité. Vårt nya sortiment innehåller allt som behövs för att täcka båtar för till exempel vinterförvaring och transport. Slipp fladdrande presenningar - Wrappa båten!

POWER FOLIE - Tunnare men starkare plansilofolie

Bild med länk till pressrelease POWER FOLIE - Tunnare men starkare plansilofolie
2016-05-24 11:15 Framtidens plansiloplast är tunnare, starkare men framför allt smidigare. Tack vare högteknologisk tillverkning och användning av uppgraderade råvaror bibehåller POWER FOLIE en hög punkteringsstyrka, och klarar den tuffa plansilohanteringen galant!

SiloPower - Den nya generationens ensilageplast!

Bild med länk till pressrelease SiloPower - Den nya generationens ensilageplast!
2016-03-29 13:15 Vår nya sträckfilm SiloPower är tillverkad i hela 7 lager av noggrant utvalda komponenter för att få en stark, kostnadseffektiv och pålitlig plast. Vid tester av baltäthet, punktering- och rivstyrka är plasten överlägsen den klassiska 25my-plasten. SiloPower kommer på plasthylsa vilket gör den väderbeständig och styrkan gör den optimal till både rundbalar och fyrkantsbalar.

Regatta Pink Survival - ny serie rosa flytvästar

Bild med länk till pressrelease Regatta Pink Survival - ny serie rosa flytvästar
2016-01-19 09:30 Den nya serien Pink Survival sätter färg på flera av toppmodellerna från den välkända flytvästtillverkaren Regatta. Kännetecknande för serien är den fluorescerande rosa färgen som förutom att den är riktigt snygg även ökar synbarheten, såväl på land som i vatten.

ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes

Bild med länk till pressrelease ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes
2016-01-12 11:00 PolyRopes nya extrema fallina där vi har optimerat linans uppbyggnad och materialsammansättning och med den senaste tekniken skapat ProRace One. Linan har en mantelglidning nära 0%, en arbetstöjning på knappt 0.6% och ett nära nog outslitligt hölje. Priset har vi dock minimerat genom att i princip sälja direkt från fabrik - alla får råd att välja det det senaste och mest avancerade - ProRace One!

POLY MAGIC - tekniskt utvecklad skotlina med grepp!

Bild med länk till pressrelease POLY MAGIC - tekniskt utvecklad skotlina med grepp!
2015-12-15 16:00 En helt ny innovativ hybrid-skotlina. Genom att blanda heldragen polyester med greppvänlig fiber får vi en tekniskt fulländad skotlina med greppvänlighet såsom i gamla tider. Modern färgkombination ger linan sin extra speciella prägel.

Poly Classic HD - Den nya generationens rundbalsnät

Bild med länk till pressrelease Poly Classic HD - Den nya generationens rundbalsnät
2015-06-16 09:00 Nordenpremiär för Poly-Produkters nya rundbalsnät Poly Classic HD! Kanterna blir knivskarpa med detta nät, tack vare de kraftiga längsgående trådarna ihoplänkade av flexibla maskor. Att det dessutom är väldigt prisvärt gör ju inte saken sämre...

Våra små vänner flyter med stil!

Bild med länk till pressrelease Våra små vänner flyter med stil!
2015-05-19 16:00 Regatta lanserar nu en helt ny bekväm flytväst för katter/hundar med många praktiska detaljer och hög synbarhet.

PolyRopes Fall-/Skotlina i ny färgsättning anno 2015!

Bild med länk till pressrelease PolyRopes Fall-/Skotlina i ny färgsättning anno 2015!
2015-04-28 09:30 PolyRopes serie med skot-/fallinor Poly-Braid-24 lanseras nu i de nya racingfärgerna vit-navy och vit-röd. Linan är en riktig klassiker; Poly-Braid-24 i 100% polyester med dubbelflätat hölje. Konstruktionen ger maximal formfasthet och smidighet - perfekt när linan måste passera genom flera block, utan att vrida sig.

PolyRopes PROline - årets nya racingfärger!

Bild med länk till pressrelease PolyRopes PROline - årets nya racingfärger!
2015-04-21 15:00 PROline är PolyRopes serie färdigkapade fallinor med isydd schackel, enligt det patenterade IQ-line-konceptet. Fallinan Poly-Braid-32 har unika egenskaper i form av låg töjning, hög brottstyrka, hög slitstyrka och smidighet. PROline-fallen levereras i exklusiv väska. Passar som Genuafall, Fockfall, Spinnakerfall och Storfall.

Populära Aquasafe - nu i uppdaterad modell!

Bild med länk till pressrelease Populära Aquasafe - nu i uppdaterad modell!
2015-01-27 13:15 Den populära räddningsvästen Aquasafe från norska Regatta finns nu i uppdaterad modell! Aquasafe är mycket lätt och bekväm att bära och finns nu även utrustad med D-ring och metallspänne för den aktive seglaren. Västen aktiveras och blåses automatiskt upp i kontakt med vatten, SOLAS-reflexer på den uppblåsta "lungan" ger mycket hög synlighet i vatten. En flytväst som andas kvalitet och stil.

Var rädd om ditt segel - använd silkeslena hållare

Bild med länk till pressrelease Var rädd om ditt segel - använd silkeslena hållare
2015-01-22 09:15 SAILFIX från PolyRopes är ett segelbeslagsband för dig som inte tummar på kvalitén utan vill ha ett mjukt, silkeslent och starkt band att slå runt ditt revade segel. SAILFIX är tubvävt (!) och tillverkat av 100% mjuk polyestersilke för mjukhetens, hållbarhetens och framförallt för ditt segels skull. En segelhållare som håller i väder och vind, under många, många år.

Regatta Mirage - vårens väst med flytkraft!

Bild med länk till pressrelease Regatta Mirage - vårens väst med flytkraft!
2015-01-20 09:15 Regatta Mirage är designad för oss som vill ha en skräddarsydd, lätt väst med flytkraft. Perfekt att använda före, under och efter en tur på sjön. Västen har en avskalad, tidlös design och är mycket lätt och bekväm att bära. Godkänd flytväst enligt ISO 12402-5 : 50N

STORM-skydd för dina linor

Bild med länk till pressrelease STORM-skydd för dina linor
2015-01-16 10:30 PolyRopes lanserar nu slitskyddet PROTECT som räddar dina linor! PROTECT är tillverkat av 100% polyestersilke; det material som bäst tål väder, vind och solens strålar. Med andra ord; en produkt för lång tids utomhusbruk Samma slitskydd sitter som standard på den prisade förtöjningslinan STORM från PolyRopes - originalet.

2015 års TUNGA nyhet - Ankarlinan POLY Eco från PolyRopes

Bild med länk till pressrelease 2015 års TUNGA nyhet - Ankarlinan POLY Eco från PolyRopes
2014-12-16 09:40 Produktionen av 2015 års stora nyhet är i full gång! Från utvecklarna av den prisbelönta förtöjningslinan STORM kommer nu nästa stora innovation - den miljövänliga ankarlinan POLY Eco, tung på de rätta ställena, men utan att använda bly! Den perfekta ankarlinan har i PolyRopes regi blivit 100% miljövänlig! Miljövänligheten kostar dock inget extra, snarare tvärtom. Missa inte nästa års snackis!

PolyRopes unika förtöjningslina STORM

Bild med länk till pressrelease PolyRopes unika förtöjningslina STORM
2014-11-18 09:30 Förtöjningslinan STORM från PolyRopes har fått ett fantastiskt mottagande av både tidningsrecensenter och kunder! Att det därför förekommer producenter som försöker kopiera STORM-linan är oundvikligt. Dock så har vi den senaste tiden sett att dessa kopior även saluförs under namnet "STORM". Kontrollera därför PolyRopes-märkningen för att få den kvalitetssäkrade, noga utprovade och unika linan.

Regatta Northsafe ger bekväm trygghet

Bild med länk till pressrelease Regatta Northsafe ger bekväm trygghet
2014-10-14 10:00 Inför båtsäsong 2015 lanserar vi nu räddningsvästen Northsafe 170N, ergonomiskt utformad med fokus på högsta möjliga användbarhet och smidighet. Northsafe har en kort design, vilket gör den till ett bekvämt val för den aktive seglaren med flera, där västen ej får vara i vägen. Som standard levereras västen med en rad praktiska detaljer, som fickor, grenband och D-ring. Från välkända Regatta.

Regatta Nordösten ger värme till hösten!

Bild med länk till pressrelease Regatta Nordösten ger värme till hösten!
2014-09-16 10:00 Regatta NORDÖSTEN är en riktigt snygg regnkappa av mycket hög kvalitet. Nordösten är tillverkad i två lager med mjukt fleecematerial i både nacke och fickor. Den är vatten- och vindtät med tejpade sömmar och vattentäta blixtlås. En perfekt designad höstkappa. Finns i ljusgrå/vit och marinblå färg. Rekommenderat butikspris: 2095 kr.

Förtöjningslinan STORM - Bäst i Test!

Bild med länk till pressrelease Förtöjningslinan STORM - Bäst i Test!
2014-08-28 14:30 Tidningen Praktiskt Båtägande testade i senaste numret Färdiga Bryggförtöjningar. PolyRopes egenframtagna förtöjningslina STORM (den med inbyggd ryckdämpare) fick titeln Bäst i Test! STORM var den enda förtöjningslinan i testet som höll och även översteg sin brottgräns, hade godkänd ryckdämpning och dessutom lägst pris! Förtöj alltid för storm - med STORM från PolyRopes.

Sträckfilm för minibalar - nu med den senaste 5-lagerstekniken !

Bild med länk till pressrelease Sträckfilm för minibalar - nu med den senaste 5-lagerstekniken !
2014-05-27 05:15 Vi uppgraderar nu sträckfilmen för minibalar, bredderna 250mm och 375mm, från att vara tillverkade med 3-lagerstekniken till att nu vara i den senaste 5-lagerstekniken. Sträckfilmen ingår i SiloGrass-serien med en plasttjocklek på hela 25my. Ensilageplasten SiloGrass kännetecknas av hög styrka, hög elasticitet, hög täthet och hög driftsekonomi. Varje rulle levereras i en skyddande kartong.

PolyRopes PROline - färdiga fall-linor med schackel

Bild med länk till pressrelease PolyRopes PROline - färdiga fall-linor med schackel
2014-04-22 10:05 PROline är PolyRopes serie färdigkapade fallinor med isydd schackel, enligt det patenterade IQ-line-konceptet. Fallinan Poly-Braid-32 har unika egenskaper i form av låg töjning, hög brottstyrka, hög slitstyrka och smidighet. PROline-fallen levereras i exklusiv väska. Passar som Genuafall, Fockfall, Spinnakerfall och Storfall.

DESIGN - ny serie flätade Trappräckslinor / Dekorationslinor från Poly-Produkter

Bild med länk till pressrelease DESIGN - ny serie flätade Trappräckslinor / Dekorationslinor från Poly-Produkter
2014-03-10 17:16 Efter flera år med traditionella bruna/beige linor tar vi nu nya tag i produktutvecklingen. Det har gått mer och mer mode i trappräckslinor eller där det mer används; mellan stolparna på bryggan eller uteterrassen. Vi har fortfarande kvar de ”slagna” traditionella linorna men nu kommer en serie som kallas för DESIGN och är en ny typ av flätad lina som finns att få i svart, silvergrått eller rött.

PolyRopes lanserar Kniven som är starkare än stål !

Bild med länk till pressrelease PolyRopes lanserar Kniven som är starkare än stål !
2014-02-04 11:11 Att kapa linor är inte alltid enkelt, särskilt inte när det gäller Dyneema-linor. Det krävs ofta stor kraft och att kniven är välslipad. Säkerhetskniven som ibland finns ombord på båten klarar inte alltid en nödsituation även om tanken är god. Vi har jobbat på att hitta ett vettigt och bra alternativ - och det har vi nu lyckats med: En keramisk kniv som vare sig rostar eller behöver slipas!

PolyRopes RACING 2002 - för den krävande seglaren!

Bild med länk till pressrelease PolyRopes RACING 2002 - för den krävande seglaren!
2014-01-28 13:30 Racing 2002 är Dyneema-linan för den krävande seglaren som vill ha riktigt stumma tampar. Nya färger 2014: grå/orange, grå/rosa, svart/orange.

Sätt färg på hösten! - Polyestersilkelinor i många nya färger!

Bild med länk till pressrelease Sätt färg på hösten! - Polyestersilkelinor i många nya färger!
2013-11-21 10:00 Våra populära linor av finaste polyestersilke lanseras nu i flertalet nya färger. Linorna är 8-flätade av 100% polyestersilke och levereras på praktiska minispolar. Polyesterlinorna är mycket nötningståliga, starka och klara många års utomhusbruk då de är maximalt UV-stabiliserade.

Nya kvalitetsfendrar för mindre båtar - från välkända Polyform!

Bild med länk till pressrelease Nya kvalitetsfendrar för mindre båtar - från välkända Polyform!
2013-07-09 09:00 Glädjande kan vi nu meddela att det kommer en kompletterande fenderserie från Polyform till hösten 2013 och våren 2014. Med samma höga kvalitet som alltid, lanseras tre nya varianter av fender F01 för mindre båtar; Small, Medium och Large. Priserna blir attraktiva och kvaliteten på högsta nivå.

Dags för sträckfilm Aspla Professional !

Bild med länk till pressrelease Dags för sträckfilm Aspla Professional !
2013-06-11 08:40 Det börjar bli dags för sträckfilmen Professional; en tunnare plast (19my) som lämpar sig för säsongens senare skördar. Vi har sett en kundrörelse från de traditionella sträckfilmerna mot de nya mer avancerade och moderna produkterna såsom Professional från Aspla. Med den senaste maskintekniken och mest avancerade råvaran produceras dessa 5-skiktsplaster med unika egenskaper.

Den moderna sträckfilmen: Power-XL

Bild med länk till pressrelease Den moderna sträckfilmen: Power-XL
2013-04-25 13:20 Vi har nu under två säsonger bevittnat en stor kundrörelse från de traditionella sträckfilmerna mot de nya mer avancerade och moderna produkterna såsom Power-XL från Aspla. Med den senaste maskintekniken och mest avancerade råvaran produceras dessa 5-skiktsplaster med unika egenskaper. Power-XL är en tunnare plast (22my), men mer elastisk och framför allt: starkare och mer ekonomisk!

Spännband för marin miljö

Bild med länk till pressrelease Spännband för marin miljö
2013-03-05 09:30 Poly-Produkter tog i slutet av förra året fram en helt ny serie spännband som nu lanseras på den Nordiska marknaden. En av de fem varianterna har vinsch av rostfri modell vilket passar den marina miljön där rost annars snabbt angriper metalldelarna. Krokarna är på denna modell ersatta med sydda ögon som på ett enkelt sätt slås runt fästpunkterna vilket gör att man slipper repande metalldelar.

NYTRO rundbalsnät - styrka i vått och torrt!

Bild med länk till pressrelease NYTRO rundbalsnät - styrka i vått och torrt!
2013-01-29 09:00 Inför säsong 2013 lanserar Poly-Produkter ett nytt, starkare rundbalsnät: NYTRO. NYTRO rundbalsnät är ett av marknadens starkaste nät, med en hållfasthet på 270 kg mot normalt 220-240 kg. Den höga hållfastheten gör att töjningen blir minimal; därmed behåller balen sin höga densitet och innehåller mindre luft vilket leder till en högre foderkvalitet. Bredd 1,23 m och Längd 2600 m och 3600 m.

GOLDSOFT - ett nytt, starkare pressgarn!

Bild med länk till pressrelease GOLDSOFT - ett nytt, starkare pressgarn!
2013-01-24 16:15 Inför säsong 2013 lanserar Poly-Produkter ett nytt, starkare pressgarn för fyrkantsbalar. Goldsoft pressgarn är tillverkat av första klassens råvara med en av marknadens högsta knutstyrka, samtidigt är det ett mjukt och följsamt BigBaler-pressgarn.

PolyRopes lanserar ny serie flätade fenderlinor: Fenderlina FX.

Bild med länk till pressrelease PolyRopes lanserar ny serie flätade fenderlinor: Fenderlina FX.
2013-01-22 15:51 PolyRopes Fenderlina FX en 24-flätad polyesterlina av rund modell vilket gör att den passar de vanligaste fenderfästena av clips-modell, såsom Fend-Fix ®. Ögat är sytt enligt den patenterade IQ-principen. Finns i färgerna vit, svart, navyblå, röd, grön och silvergrå.

STORM förtöjningslina all-inclusive

Bild med länk till pressrelease STORM förtöjningslina all-inclusive
2012-11-23 13:52 Förtöjningslinan STORM från PolyRopes lanseras nu i ny färg; navyblå lina med silvergrå slithylsor. Försäljningssuccén STORM är en slitstark 3-slagen lina med splitsat öga. Det som gör STORM unik är dess inbyggda ryckdämpare (!) och till det dubbla slithylsor. Man slipper nu metalldelar, kauser och fjädrar och nyttjar istället tågvirkets egenskaper fullt ut. Dim 10-18 mm. Längder om 3,6,10,15 m.

Regatta Action Explorer bäst i test

2012-01-11 16:21 Regatta's varumärke och sortiment av fritids- och flytplagg är välkänt på den Norska marknaden. Nu lanserar vi Regattas Action Explorer, som blev ”bäst i test” i norska tidningen Villmarksliv även på den svenska marknaden.

Flytvästen Kon-Tiki Royal US gav Regatta prestigekontrakt

2012-01-11 16:20 Regatta's varumärke och produkter är välkända på den Norska marknaden. Nu lanserar vi på den svenska marknaden Regattas Kon-Tiki Royal US, som gav Regatta prestigekontrakt med Royal Caribbean Cruises Ltd.(RCCL).

Regatta Challenger Offshore 150

2011-12-28 08:33 Regatta's varumärke och sortiment av fritids- och flytplagg är välkänt på den Norska marknaden. Framför allt bland yrkesfolk men också bland båt & friluftälskare. Nu lanseras Regattas produkter även på den svenska marknaden, däribland räddningsvästen Challenger Offshore 150, en väst för tuffa arbetskrav till sjöss.

Regatta Soft Elias – tuff räddningsväst för de minsta!

Bild med länk till pressrelease Regatta Soft Elias – tuff räddningsväst för de minsta!
2011-12-28 07:56 Regatta's varumärke och sortiment av fritids- och flytplagg är välkänt på den Norska marknaden. Framför allt bland yrkesfolk men också bland båt & friluftälskare. Nu lanseras Regattas produkter även på den svenska marknaden, däribland flytvästen för de minsta - Elias

Coastline – en flytdräkt att lita på!

Bild med länk till pressrelease Coastline – en flytdräkt att lita på!
2011-12-22 08:58 Regatta's varumärke och sortiment av fritids- och flytplagg är välkänt på den Norska marknaden. Framför allt bland yrkesfolk men också bland båt & friluftälskare. Nu lanseras Regattas produkter även på den svenska marknaden, däribland flytdräkten Coastline.

STORM

Bild med länk till pressrelease STORM
2011-12-19 13:27 År 2012 utökar Polyropes Yachting sitt sortiment av förtöjningslinor med den treslagna linan "Storm". Klassiker som de flätade förtöjningslinorna Dockline och Flexline får nu sällskap av en treslagen lina med flexande egenskaper.

Dockline i nya längder, dimensioner och färger

Bild med länk till pressrelease Dockline i nya längder, dimensioner och färger
2011-01-19 10:18 Våra fritidsbåtar blir att större - bredare, tyngre och längre. För att möta marknaden har vi nu utvecklat vårt sortiment av förtöjnings- och ankarlinor av märket Dockline vidare. Nya längder, dimensioner och färger kompletterar nu det redan tidigare populära produkterna.

Poly-Braid 24 & 32 nu i ännu fler färger

2011-01-19 10:15 Den utmärkta fall-linan Poly-Braid 32 har utökats med tre nya färgsättningar, för den som vill göra lite extra avtryck i vänkretsen med sitt val av linor ombord. Detsamma gäller Poly-Braid 24, troligen marknadens bästa skot- och trimlina, som i år också fått ett utökat antal helfärgade alternativ att välja emellan.

Dyneemafiber – starkare än stål

Bild med länk till pressrelease Dyneemafiber – starkare än stål
2011-01-19 10:12 Det ställs höga krav på linor av Dyneema. Linan, som skall vara ”starkare än stål”, finns i flera modeller; SK-75, som är den vanligaste, SK-78, samt SK-90. Nu har vi på Poly-Produkter tillgång till en produktionsteknik som verkligen tar vara på dyneemafibern och utvecklar dess styrka på ett optimalt sätt.

Dekorations- och trappräckslinor i nytt lyxigt utförande

Bild med länk till pressrelease Dekorations- och trappräckslinor i nytt lyxigt utförande
2011-01-19 10:09 Poly-Produkter utökar sitt sortiment av dekorations- och trappräckslinor i natur- och syntethampa med ytterligare en produkt. Den nya linan kallas ”lyxliraren” och är en deltaflätad lina av svart polyester.

Lär dig splitsa - online

Bild med länk till pressrelease Lär dig splitsa - online
2011-01-19 10:05 Från och med i december 2010 kan nu den som vill lära sig splitsa göra detta framför datorn hemma eller i båten. Poly-Produkters instruktionsfilmer finns nu tillgängliga via företages hemsida och Youtube för den som vill lära sig splitsa, 3-slagna linor, Dyneemalinor, flätade linor m.fl

”Smart Pack” ett enklare och smartare sätt att köpa tågvirke i butik

Bild med länk till pressrelease ”Smart Pack” ett enklare och smartare sätt att köpa tågvirke i butik
2009-01-21 11:34 Poly-Produkter ett helt nytt grepp för att stimulera förenkla för konsumenten att handla linor i butik. Med konceptet Smart Pack” kan nu kunden handla färdigförpackade linor för alla användningsområden på båten i en praktisk förpackning, en vattentät väska.

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!