2014-09-16 10:00

Regatta Nordösten ger värme till hösten!

artikelbild Regatta Nordösten ger värme till hösten!

Regatta NORDÖSTEN är en riktigt snygg feminin regnkappa av mycket hög kvalitet.

Nordösten är tillverkad i två lager med mjukt fleecematerial i både nacke och fickor. Den är vatten- och vindtät med tejpade sömmar och vattentäta blixtlås. Regnkappan har även en snygg huva och reflexer både fram och bak. 

En perfekt designad höstkappa som finns i ljusgrå/vit och marinblå färg.

Rekommenderat butikspris: 2095 kr.

www.poly.se

[/column]

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Regatta Nordösten, vit, framsida, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Nordösten, vit, framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Nordösten, marinblå, framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Nordösten, vit och marinblå, framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta logo Bild med länk till högupplöst bild Regatta Nordösten, vit, baksida, miljöbild [/column] [/row]

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Följ oss på MyNewsdesk!