2014-10-14 10:00

Regatta Northsafe ger bekväm trygghet

artikelbild Regatta Northsafe ger bekväm trygghet

Regatta Northsafe är en ergonomiskt utformad räddningsväst som tagits fram med fokus på högsta möjliga användbarhet och smidighet.

Räddningsvästen Northsafe har en kort design, vilket ger maximal rörelsefrihet. Neopren-materialet i nacken ger optimal komfort. Ett solitt bälte med metallspänne och D-ring i rostfritt stål gör den till ett bra val för den aktive seglaren. Northsafe har även fickor med blixtlås för förvaring av nycklar eller liknande. Grenband finns praktiskt förvarat i utrymme på baksidan av bältet. 

Det är även möjligt att montera en vattenaktiverande lampa på västen.

  • Flytkraft: 170N
  • För personer över 40 kg
  • Utlösare: UML PRO Sensor
  • Godkänd enligt ISO 12402-3
  • Vikt: 0.9 kg

Rekommenderat butikspris: 1 575 kr

För mer information om Regatta Northsafe besök www.poly.se
eller kontakta Poly-Produkter på tel 031-28 90 70

[/column]

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe - Pink Survival produktbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe - Pink Survival miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Poly.se logo rgb Bild med länk till högupplöst bild Regatta logo Bild med länk till högupplöst bild Regatta logo Bild med länk till högupplöst bild Regatta logo Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe svart flytväst Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe ljusgrå flytväst Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe flytväst samlingsbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe ljusgrå flytväst miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe svart flytväst miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe flytväst samlingsbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe - Pink Survival miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Northsafe - Pink Survival produktbild [/column] [/row]

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Följ oss på MyNewsdesk!