2014-11-18 09:30

PolyRopes unika förtöjningslina STORM

artikelbild PolyRopes unika förtöjningslina STORM

Vi på PolyRopes lanserade för ca 3 år sedan en ny, unik förtöjningslina - STORM, med inbyggd ryckdämpare i hela linans längd. Utan att överdriva så har det blivit en formidabel succé med topplaceringar på de Nordiska båtmässorna i kategorin Årets produkt, vinnare i test av fasta förtöjningar i Praktiskt Båtägande 2014, fått omdömet "Bättre än reklamen" av DagensBåtliv.se och inte minst ett fantastiskt mottagande av kunderna/användarna! 

Kort sagt; ett mottagande bland både recensenter och kunder som vi inte ens kunde drömma om.

Att det förekommer producenter som försöker kopiera STORM-linan är oundvikligt. Vad vi har sett den senaste tiden är dock att dessa kopior även saluförs under namnet "STORM". Fotot visar en lina som heter Hurricane (!) med samma färgsättning som vårt original och för att ytterligare vilseleda konsumenten har man även satt på en extra etikett ”LINA STORM”.

Förtöjningslinan STORM från PolyRopes är kvalitetssäkrad och noga utprovad och testad enligt de höga krav våra kunder har på linan som håller deras värdefulla ägodel på säker plats. Vi garanterar STORMs unika flexande egenskaper och höga kvalitet. Kontrollera därför PolyRopes-märkningen på förpackningen. Originalet har även en säkrande limhylsa i änden på repet med "PolyRopes"-märkning och slithylsan är helfärgad utan logo. Framöver kommer förpackningen även att märkas med "bäst i test".

Originalet PolyRopes STORM saluförs endast av utvalda återförsäljare,

Mer information om PolyRopes STORM

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!