2015-01-20 09:15

Regatta Mirage - vårens väst med flytkraft!

artikelbild Regatta Mirage - vårens väst med flytkraft!

Regatta Mirage är designad för oss som vill ha en skräddarsydd, lätt väst med flytkraft. Perfekt att använda före, under och efter en tur på sjön. Västen har en avskalad, tidlös design och är mycket lätt och bekväm att bära.

Fleecematerial i nacken och ett flexibelt och mjukt flytmaterial gör Mirage till en bekväm och säker väst. Mirage har tre yttre fickor och en innerficka, samtliga med blixtlås. D-ring finns för koppling till nödbroms och i en särskild ficka finns även västens grenband.

Flytkraft: 50N
Godkänd enligt ISO 12402-5 50N
Vikt: 0,85 kg (Large)

Tillverkare är norska Regatta - en av Europas ledande producenter av räddningsvästar och flytplagg.

Kontakta Poly-Produkter på tel 031-28 90 70 eller besök www.poly.se för mer info och priser

[/column]

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå baksida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, röd framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, navy baksida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, navy baksida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, röd framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå baksida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, navy baksida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, röd framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå framsida Bild med länk till högupplöst bild Regatta Mirage flytväst, grå baksida [/column] [/row]

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Följ oss på MyNewsdesk!