Vi finns på plats för hjälpa dig hitta rätt produkt för just ditt ändamål.
Kundtjänst: 031-28 90 70
2016-10-20 10:30

Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan

artikelbild Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan

Det nya sisalgarnet är tillverkat av polypropylen och mycket likt natursisal. Genom en speciell tillverkningsprocess får detta garn den rätta ”håriga” ytan, precis som naturfibern.

Kaktusplantorna (sisalfiberns ursprung) har efter flera års torka och missväxt gett sisalgarn av sämre kvalitet än tidigare och vi har därför utvecklat ett alternativ i form av POLY-SISAL.

Sisalgarnet kan bland annat användas för att binda upp träd och buskar, samla ihop tidningspapper, använda som packsnöre, packgarn, surrningsgarn, paketsnöre och mycket mer.

Snöret är ca 3 mm tjockt och varje rulle innehåller ca 500 meter.

Större förpackning om 6 st rullar, finns att tillgå.

För mer information, besök vår produktsida Poly-Sisal 2/400 eller ring oss på 031-28 90 70

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Poly-Sisal 2/400 syntetiskt sisalgarn Bild med länk till högupplöst bild Poly-Sisal 2/400 syntetiskt sisalgarn, närbild

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar. Bild för pressrelease Klassisk fendert i nya färger och förbättrad design Bild för pressrelease Poly växlar upp - lanserar nytt sortiment fendrar och bojar Bild för pressrelease Populära Poly-Light-8 med större färgpalett och nya upplägg Bild för pressrelease Färgstark nykomling till familjen murarsnören Bild för pressrelease Storsäljaren Aquasafe - Nu för barn och ungdomar!
Följ oss på MyNewsdesk!