2016-10-20 10:30

Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan

artikelbild Nytt syntetiskt Sisalgarn med den rätta känslan

Det nya sisalgarnet är tillverkat av polypropylen och mycket likt natursisal. Genom en speciell tillverkningsprocess får detta garn den rätta ”håriga” ytan, precis som naturfibern.

Kaktusplantorna (sisalfiberns ursprung) har efter flera års torka och missväxt gett sisalgarn av sämre kvalitet än tidigare och vi har därför utvecklat ett alternativ i form av POLY-SISAL.

Sisalgarnet kan bland annat användas för att binda upp träd och buskar, samla ihop tidningspapper, använda som packsnöre, packgarn, surrningsgarn, paketsnöre och mycket mer.

Snöret är ca 3 mm tjockt och varje rulle innehåller ca 500 meter.

Större förpackning om 6 st rullar, finns att tillgå.

För mer information, besök vår produktsida Poly-Sisal 2/400 eller ring oss på 031-28 90 70

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Poly-Sisal 2/400 syntetiskt sisalgarn Bild med länk till högupplöst bild Poly-Sisal 2/400 syntetiskt sisalgarn, närbild

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!