2018-11-22 09:00

ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes

artikelbild ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes

Efter succén med den extrema fallinan ProRace One lanserar vi nu skotlinan i samma familj: ProRace Four. De båda linorna ingår i Poly Exclusive-gruppen med utvalda exklusiva produkter som säljs direkt från tillverkaren för att kunna erbjuda det absolut bästa, till ett vettigt pris. ProRace Four finns även hos vissa Exclusive Dealers.

Kärnan

Den nya skotlinan ProRace Four har en 12-flätad stum kärna av 100% försträckt Dyneema® SK78 som optimerats med höghållfast PP multi. Kärnan är polyuretan-belagd. Med en flätad kärna får man en lina som håller formen även då den måste passera genom flera block. Den optimerade blandningen av Dyneema® SK78 och PP gör ProRace Four extremt stum, man behöver med andra ord inte vinscha linorna lika ofta. Tack vare polyuretan-beläggningen av kärnan kan linan skalas och därmed spara vikt.
Arbetstöjningen är mindre än 0.8%

Höljet

Skotlina ProRace Four har ett 24-flätat hölje av höggradig slitstark polyester (HT). Höljet är något grövre än ProRace One för att klara rejält slitage och ge bättre fäste.

Teknisk data

Diameter Brottgräns kg Vikt gram/m
6 1600 27
8 2900 38
10 4200 58
12 6100 82
14 7800 137

ProRace Four har silvergrå grundfärg med röd, svart eller blå färgkod.
Säljes i diameter 6, 8, 10, 12 och 14 mm, per löpmeter.

För mer information kontakta Poly-Produkter : PolyRopes på telefon 031-28 90 70 eller besök www.poly.se

[/column]

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Skotlina ProRace Four samlingsbild Bild med länk till högupplöst bild Skotlina ProRace Four samlingsbild Bild med länk till högupplöst bild Skotlina ProRace Four grå med röd kod Bild med länk till högupplöst bild Skotlina ProRace Four grå med blå kod Bild med länk till högupplöst bild Skotlina ProRace Four grå med svart kod

Relaterade pressreleaser

Bild med länk till pressrelease ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes
2016-01-12
ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes
Bild med länk till pressrelease ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes
2016-01-12
ProRace One - Ny extrem fallina från PolyRopes
[/column] [/row]

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen Bild för pressrelease Det UNI-ka pressgarnet med längst körtid och optimal styrka: för alla moderna fyrkantspressar.
Följ oss på MyNewsdesk!