2019-05-14 09:00

Nu sätter vi i kontakten!

artikelbild Nu sätter vi i kontakten!

Från skaparen av förtöjningslinan STORM kommer nu nästa produkt för ett smidigare och snyggare båtliv.

Elkabeln ELLINOR visades för första gången upp på den internationella båtmässan METS i Amsterdam under hösten och rönte snabbt ett stort intresse bland besökarna. Landströmskabeln fick sedan första plats i PolyRopes monter på Båtmässan i Göteborg och Stockholm med samma stora intresse från den svenska publiken.

ELLINOR är en 25 meter lång strömkabel (area 3 x 2.5 mm230V 16A) med ett hölje av 100% polyestersilke för en lyxig, hållbar och smidig strömkabel som inte trasslar sig. Kabeln löper diskret över däck men syns desto bättre på bryggan. 

Finns i färgerna: silvergrå, röd, natur/beige och marinblå.
Längd : 25 meter.
Landströmskabeln har en vanlig CEE-kontakt i ena änden för koppling till elstolpe och i andra änden går det att välja mellan Ratio-kontakt, Furrion-kontakt och CEE-kontakt, beroende på båtmodell. CEE-kontakterna i båda ändar fungerar i de allra flesta fall fint även till husvagnen.

Rekommenderat butikspris : från 2 790 kr.

Kontakt(a) : AB Poly-Produkter, 031-28 90 70 för mer information eller besök www.poly.se/ellinor

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!