2011-01-19 10:09

Dekorations- och trappräckslinor i nytt lyxigt utförande

artikelbild Dekorations- och trappräckslinor i nytt lyxigt utförande

Poly-Produkter utökar sitt sortiment av dekorations- och trappräckslinor i natur- och syntethampa med ytterligare en produkt. Den nya linan kallas ”lyxliraren” och är en deltaflätad lina av svart polyester.

Sedan tidigare finns linor i 4-slagen naturhampa för inomhusbruk i brunt, samt 4-slagen syntethampa för utomhusbruk i färgerna beige och antracit, samt den populära 4-slagna mörkblå linan i polysoft. Nu kompletteras sortimentet med ytterligare en lina syntetfiber. Det är en deltaflätad lina i svart polyester.

Linorna kan förses med linhållare och ändstycken i polerad mässing alternativt i matt krom.

För ytterligare upplysningar ber vi er kontakta Benny Widlund-Nilsson, VD, på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt mobil 0708-702140.

Mer information finns på www.poly.se

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Logo Poly-Produkter Bild med länk till högupplöst bild Logo Poly-Produkter

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!