2011-12-19 13:27

STORM

artikelbild STORM

År 2012 utökar Polyropes Yachting sitt sortiment av förtöjningslinor med den treslagna linan "Storm". Klassiker som de flätade förtöjningslinorna Dockline och Flexline får nu sällskap av en treslagen lina med flexande egenskaper.

STORM-förtöjningen har inbyggd "ryckdämpare". Materialet är 60% polyester och 40% ryckdämpande flexfiber. Ett splitsat öga försett med slithylsa samt en extra slithylsa utmed linan, som kan justeras till önskat läge. Linan sjunker i vatten och har 5 års UV-skydd. STORM kommer att finnas i dimensioner 10, 12, 14, 16 och 18 mm samt i längderna 3, 6,10 och 15 m. Storm primärvisas på Båtmässan i Göteborg i februari.

Våra kunder har länge efterfrågat en treslagen förtöjningslina i en lägre prisklass, med bra förtöjningsegenskaper. STORM blir här ett ypperligt komplement till våra flexande flätade linor, säger Benny Widlund-Nilsson.

STORM finns i färgerna vitt och rött med svarta respektive röda höljen, avslutar Benny Widlund-Nilsson.

För ytterligare upplysningar ber vi er kontakta Benny Widlund-Nilsson, vd, på telefon 031 – 686486 alt mobil 0708-702140

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!