2011-12-22 08:58

Coastline – en flytdräkt att lita på!

artikelbild Coastline – en flytdräkt att lita på!

Vi startade redan förra året i mindre skala, säger Benny Nilsson, vd Poly-Produkter och distributör för Regatta på den svenska och finska marknaden. 2012 kommer vi att accelerera ytterligare. Att vi kommer att lyckas är vi säkra på. Beställningarna på framför allt flytdräkten Coastline 935 är övertygande.

Coastline 935 har bland annat följande egenskaper; den är sydd i vindtätt och vattenavvisande tyg, gummerade manschetter, blixtlås för ventilation under armarna, huva i självlysande material, visselpipa, D-ring för fäste av säkerhetslina m.m. m.m.

Coastline 953 har genomgått termisk test och klarat kraven för ISO 15027-3 "Constant Wear Suit Class D". Testet beskriver dräktens förmåga till att hålla en person varm i två timmar i vatten vid 15 grader Celsius. Kroppstemperaturen skall inte falla med mer än två grader.

För ytterligare upplysningar ber vi er kontakta Benny Widlund-Nilsson, vd, på telefon 031 – 686486 alt mobil 0708-702140

Läs mer på www.poly.se

Technical specifications:

Flytkapacitet: 89N (L)

Storlekar: XS - XXL

Färg: Red with blue details

Vikt: Approx. 1,8 kg (L)

Varudeklarerad: EN 393 50N

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!