2012-01-11 16:20

Flytvästen Kon-Tiki Royal US gav Regatta prestigekontrakt

Vi startade redan förra året i mindre skala med Regattas produkter, säger Benny Nilsson, vd Poly-Produkter och distributör för Regatta på den svenska och finska marknaden. 2012 kommer vi att accelerera ytterligare. Kon-Tiki Royal US är en räddningsväst anpassad för passagerarrederiers behov av säkerhet- och räddningsprodukter.

Regatta AS har utöver RCCL kunder som Norweigan Cruise Line, Disney Cruise Line, Color Line och flera av de norska kustgående passagerarlinjerna i Norge.

Regatta AS var den första producenten utanför Amerika, som fick en räddningsväst för passagerarfartyg godkänd, av United Coast Gards, avslutar Benny Nilsson.

För ytterligare upplysningar ber vi er kontakta Benny Widlund-Nilsson, vd, på telefon 031 – 686486 alt mobil 0708-702140

 

Läs mer på www.poly.se

 

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!