2013-03-05 09:30

Spännband för marin miljö

artikelbild Spännband för marin miljö

En produkt framtagen för den marina miljön. Poly-Produkter tog i slutet av förra året fram en helt ny serie spännband som nu lanseras på den Nordiska marknaden. En av de fem varianterna har vinsch av rostfri modell vilket passar den marina miljön där rost annars snabbt angriper metalldelarna. Krokarna är på denna modell ersatta med sydda ögon som på ett enkelt sätt slås runt fästpunkterna vilket gör att man slipper vara orolig för lossnande krokar eller repande metalldelar.

Bandet är tillverkat av 100% polyester och är 5 meter långt fördelat på två delar (0,4 m + 4,6 m). Surrningsstyrkan är på 500 kg.

Premiärvisning av den rostfria vinschen skedde under Båtmässan i Göteborg och Allt för sjön i Stockholm och det blev en smärre succé!

Mer information finns på www.poly.se

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Spännband med rostfri vinsch i förpackning Bild med länk till högupplöst bild Spännband med rostfri vinsch

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!