2013-04-25 13:20

Den moderna sträckfilmen: Power-XL

artikelbild Den moderna sträckfilmen: Power-XL

Vi vägrar försträcka våra sträckfilmer! Tekniken bakom en perfekt ASPLA sträckfilm är, att genom den senaste maskintekniken och den mest avancerade råvaran, skapa ett underlag för en fulländad sträckfilm. Sträckfilmstjocklekar från 25my till 19my är idag standard och rätt hanterat ger detta högsta kvalitet på ensilaget, säger Benny Widlund Nilsson, VD och ägare till Poly-Produkter.

Power-XL ersätter i princip alla marknadens kända fabrikat med tjocklek 25my. Fler meter på rullen, längre drifttid och färre antal byten är bara några av fördelarna. Tjockleken är 22my och har rivstyrka samt elasticitet långt bättre än många andra kvaliteter. Balarnas täthet är många gånger både dubbelt och trippelt bättre än plaster i tjocklek 25my, avslutar Benny Widlund Nilsson.

För första till tredje skörden rekommenderar vi Power-XL, och för senare skördar rekommenderas Professional med en tjocklek på 19my för ännu mer plast på rullen - och bättre ekonomi !

Återförsäljare av både Power-XL och Professional finns över hela landet.
Mer information finns på Poly-Produkters hemsida: www.poly.se

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!