Hund

Kyldyna för hund

Kyldyna för hund

Kyldyna för hund till sommar, sol och varma dagar.

Varför ska jag ha en kyldyna till min hund? Hundar har nästan inga svettkörtlar. Enda sättet för dem att reglera kroppstemperaturen är att flämta eller svettas genom trampdynorna. Tyvärr kan bara en liten del av hundens överskottsvärme komma ut den vägen. Därför drabbas hundar lätt av värmeslag som kan orsaka permanenta skador på de inre organen, koma eller i vissa allvarliga fall rentav dödsfall.

Kyldynan Aqua Coolkeeper är rekommenderad av veterinärer över hela världen och är säkerhetsprövad i tyska och amerikanska laboratorier (Inte testad på djur). Denna kyldyna för hund håller kyla i upp till 5 dagar innan den behöver aktiveras igen, och du kan använda den år efter år.

Perfekt vid tävlingar, hundutställningar eller längre bilresor – men likaväl i trädgården som en svalkande plats under soliga dagar. Funkar även för oss människor.

Lägg denna kyldyna för hund i vatten, så sväller den och blir mjuk. Den går att använda direkt men bäst resultat upplevs när man blötlägger den dagen innan så att ytan hinner torka. När kylfiltens effekt avtagit kan du upprepa proceduren igen och på nytt ha en svalkande filt.

Du hittar denna kyldyna för hund hos Dashing Dogs

Lämna ett svar