Julklappstips, julklappstips, julklappstips! Just nu har vi 20% rabatt på utvalda julklappstips – Använd koden “julklapp20″ i kassan

Nu nalkas det jul och traditionerna börjar så sakta ta fart i våra hem. Julpyntning, julbak, julmusik och såklart julklappar. Vad ska jag köpa i julklapp? Vi har samlat våra bästa julklappstips till båtägaren, hunden och hästen. Varför inte ge bort en ny och fräsch förtöjningslina i en snygg färg. Eller känner du någon som precis har skaffat valp? Då är ju ett koppel en perfekt julklapp! Eller kanske ett nytt snyggt grimskaft till dig själv eller någon annan stilmedveten ryttare.
Just nu har vi 20% rabatt på utvalda produkter här nedanför. Rabatten får du automatiskt när du kommer till kassan.

Julklappstips för båtägaren

Förtöjningslina beige

20% - Förtöjningslinan StormX

Använd koden: julklapp20

Vår innovativa förtöjnigslina StormX är en perfekt förtöjningslina att ge bort i julklapp. Denna flätade förtöjningslina har inbyggd ryckdämpning i hela linan, vilket betyder att inga extra ryckdämpare behövs. Linan är även utrustad med två slitskydd och finns i flera snygga färger.

20% - Landströmskabel Ellinor

Använd koden: julklapp20

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med detta julklappstips: lyxiga, textilklädda landströmskabeln Ellinor (El-linor) till båten. Kabeln är överklädd med textil i olika färger vilket skapar ett snyggt och lyxigt yttre, och går dessutom att matcha med resten av tampen på båten.

20% - Fenderskydd FenderFits 2-pack

Använd koden: julklapp20

Perfekt julklapp att ge bort inför nästa års båtsäsong. Förläng livslängden på fendrarna med ett snyggt fenderskydd som skyddar mot smuts, nötning och solens starka strålar. Finns i flera snygga färger för att matcha med fendrarna och tampen. Fenderskydden levereras i 2-pack.

Julklappstips för ryttare & häst

Grimskaft elegance julklappstips

20% - Grimskaft Elegance

Använd koden: julklapp20

Grimskaft Elegance med pistolhake i mässing. Ett grimskaft som är mjukt och följsamt och ger en behaglig känsla i handen. Finns i flera färger och är ett perfekt julklappstips till den stilmedvetna ryttaren som vill kunna matcha grimskaftet med ridkläderna. Grimskaftet är även utrustat med en fin läderdetalj i ena änden, handtillverkat av Tärnsjö Garveri.

Grimskaft lumiere julklappstips

20% - Grimskaft Lumiere

Använd koden: julklapp20

Grimskaft Lumiere med pistolhake i mässing, är 2,5 meter och kommer i flera starka färger, för att det ska synas tydligt i ridhuset eller i skogen. Tillverkat av polypropylen som är ett extra mjukt, men ändå slitstarkt material i en unik design och färgskala. Passar till både tävling och vardag, och perfekt julklappstips till lite mindre hästar och ryttare.

Grimskaft avant julklappstips

20% - Grimskaft Avant

Använd koden: julklapp20

Grimskaft Avant med pistolhake i mässing är tillverkat av polyester. Ett mycket slitstarkt material som gör att du kan använda grimskaftet länge i en krävande miljö oavsett väder och vind. Avant har en unik flätning och naturlig tyngd, som gör grimskaftet bekvämt samt ger en trygg känsla. Jättebra julklapptips till både tävlings- och vardagsryttare.

Julklappstips för hund & hundägare

Platt hundkoppel mörkgrön

20% - Hundkoppel Lajka

Använd koden: julklapp20

Detta hundkoppel med platt flätning i unik design är ett perfekt julklappstips till hundägaren som gillar att matcha sitt koppel med dagens outfit. Kopplet är 2 meter och är utrustat med den mycket starka BGB-haken. Tillverkat i Vårgårda.

Hundkoppel Pompe julklappstips

20% - Hundkoppel Pompe

Använd koden: julklapp20

Ultimata julklappstipset för dig som känner någon som har en liten valp där hemma. Ett rundflätat koppel som är ca 7 mm brett och 2 meter långt och är utrustat med den mindre BGB-haken, ett perfekt litet koppel till valpen.

Platt hundkoppel orange

20% - Retrieverkoppel VIP

Använd koden: julklapp20

Ett plattflätat retrieverkoppel som är bekvämt att hålla i. Ett retrieverkoppel har en ögla i ena änden istället för krok. Öglan ställer du enkelt in halsvidden på efter din hunds storlek. Du får helt enkelt både koppel och halsband i ett.