polyropes-logo

PolyRopes – Repexperter sedan 1967

Vilka är vi?

PolyRopes grundades i Göteborg 1967 & är idag ledande repleverantör inom Sverige & Norden. När du letar efter ett rep, välj en pålitlig leverantör som verkligen kan sina saker. Som repexperter vet vi hur viktigt det är att ha rätt typ av rep för rätt ändamål. Vi är dedikerade till att ge dig den högsta kvaliteten av rep tillgängliga på marknaden.

När du väljer att handla rep av oss får du:

  • En pålitlig leverantör med över 55 års erfarenhet av rep.
  • Ett brett sortiment som är framtaget för att möta dina specifika behov.
  • Produkter tillverkade av högkvalitativa material.
  • Rätt typ av rep för rätt ändamål.
  • Korta ledtider för leverans av produkter och speciallösningar.
  • Ett lager med över 4000 rep.
  • Tillverkning inom Sverige & Europa.

Högkvalitativa rep oavsett projekt

Med över 55 års erfarenhet om olika material/fibrer erbjuder vi en mängd olika rep som är utformade och konstruerade för att möta dina specifika behov. Våra rep är tillverkade av högkvalitativa material/fibrer som är slitstarka, hållbara och lätthanterliga. Detta gör att du kan lita på att repet kommer att hålla länge, och fungera på toppnivå när du behöver det som mest.

Hjälper dig att hitta rätt rep för dina behov

När du köper ett rep av oss ska du veta att vi alltid sätter dig som kund i första hand. Vi förstår vikten av att ha rätt rep för rätt ändamål. Därför arbetar vi hårt för att säkerställa att du som kund får det rep som passar just ditt specifika behov.

Så om du vill ha en pålitlig partner när det gäller rep. Välj oss som din repleverantör! Med vår expertis och våra högkvalitativa rep kan du känna dig trygg och säker när du tar itu med vilken uppgift som helst.

Korta ledtider & stort sortiment

Med över 55 års erfarenhet som repleverantör kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa produkter och speciallösningar för dina projekt. Vi har vårt lager beläget 1 timme norr om Göteborg i Vårgårda och erbjuder ett stort sortiment med över 4000 rep.

Miljö & tillverkning

Vi är stolta över att ha vår tillverkning inom Europa och Sverige, vilket ger oss möjligheten att ha kontroll över hela produktionsprocessen. Detta innebär att vi kan garantera att våra produkter tillverkas enligt högsta standard för kvalitet och hållbarhet.

Som företag är vi emot slit och släng kulturen som råder i dagens samhälle. Vi är fast beslutna om att ta fram produkter som håller över tid och är återvinningsbara. Vi testar våra produkter noggrant för att säkerställa att de uppfyller hög standard för säkerhet och pålitlighet. Vi granskar även varje rep som lämnar vår fabrik för att säkerställa högsta kvalitet.

Som kund hos PolyRopes kan du känna dig trygg i vetskapen om att du köper ett rep som tillverkats enligt högsta standarder för kvalitet, säkerhet och hållbarhet i Sverige & Europa.

PolyRopes genom åren

VÅR HISTORIA

År 1967

Familjen Nilsson – Resan till Portugal & ett uppstickande företag

Gunvor och Börje Nilsson grundade Poly-Produkter (idag:PolyRopes) år 1967, som då var en uppstickare i repbranschen. De reste till Portugal och byggde upp ett stort lager av högkvalitativa rep, vilket gjorde det möjligt att leverera direkt till kunder utan väntetid. Idag har PolyRopes ett av Europas största lager av rep, känt för sina högkvalitativa produkter. Familjen Nilssons resa till Portugal var starten på en legendarisk resa inom repbranschen.

År 1980

Sonen tar över stafettpinnen

Benny W. Nilsson, son till grundarna, tog över stafettpinnen 1980 och sprang mot nya äventyr. Han genomförde en omstrukturering för att ge fler beslutsfattare mer frihet och satsade på produktion och tillverkning. Ett ärtigt årtionde, om vi får säga så själva!

År 1985

PolyRopes föddes & står starkt sedan dess

När det kommer till högkvalitativa rep och snören så låter vi inget annat än det bästa passera. För att säkerställa att varje produkt lever upp till våra krav startade vi vår egen fabrik i Vårgårda. Det var här vårt varumärke PolyRopes föddes och där har det stått starkt sedan dess!

IDAG

Ledande repleverantör & repexperter i över 55 år

PolyRopes sprider repkärlek över hela Europa! Vi har expanderat och finns nu i hela Norden & i delar av Europa. Vårt huvudkontor ligger i utkanten av Göteborg, närmare bestämt Långedrag. Vi finns idag inom en rad olika områden som Marin/Fiske/Sjöfart, Lantbruk, Industri/Järn, Bygghandel och Fallskydd.