Häst, Pressrelease

Grimskaft i stilren design

poly equine

Grimskaftet du inte vet att du behöver

I januari 2022 lanserade vi på Poly vårt helt nya segment inom häst; Poly Equine. Där vi erbjuder unika grimskaft tillverkade av rep med naturlig tyngd. Våra grimskaft är slitstarka och hållbara med en unik färgskala. Tanken föddes när vi insåg att de saknades grimskaft på marknaden som har en naturlig tyngd, är hållbara över tid, tål smuts och vatten, men är enkla att rengöra. Därför har vi valt att tillverka våra grimskaft av samma rep som vi använder när vi tillverkar våra förtöjningslinor till båtar.

Grimskaft tillverkat av båtrep

Det kanske låter långsökt. Men faktum är att de rep som används inom båtlivet tål vatten, solljus, smuts och tuffa påfrestningar. Grimskaft Elegance, som är vår första produktlansering inom hästsegmentet är tillverkat av ett 16 mm tjock rep som klara påfrestningar över flera ton. Vi har valt att arbeta med färgval som till exempel marinblå, mörkgrön, vinröd och svart. Dova färger som går att matcha med övrig hästutrustning & dina kläder.

” Dessa grimskaft hoppas vi kommer tilltala alla hästägare där ute. Vi är trötta på slit och släng produkter, och vill skapa ett grimskaft som håller över flera år trots att det legat ute i hagen under flera dagar.” – Julia Marknadschef på Poly

Poly Equine är ett varumärke inom hästutrustning som erbjuder prisvärda produkter av hög kvalité.

grimskaft beige med mässingkrok

Lämna ett svar