BÅTLIV

Vi lanserar färgmatchade förtöjningspaket!

Vi lanserar färgmatchade förtöjningspaket!

Inför båtsäsongen 2022 lanserar vi färgmatchade förtöjningspaket. Paketen innehåller 4 st förtöjningslinor, 4 st fenderlinor och 4 st fendrar. Allt förpackat i en praktisk förvaringsväska. Förtöjningspaketen finns i fyra olika storleksutföranden och i ett antal varianter.

”Vi har tagit fram dessa paket för att våra kunder ska kunna matcha sina fendrar och förtöjning med resten av båtens färger”.
– Julia Trulsson: AB Poly-Produkter

I förtöjningspaketen har vi samlat båtägarens favoriter till ett rabatterat pris.
Förtöjningslinan Storm X, fenderlina DL och fendrar från NF-serien var 2021 våra storsäljare, och att samla dessa i ett och samma paket gör det enkelt för båtägaren. Att tillbehören dessutom finns i mängder av olika färger är ett stort plus i kanten. Förtöjningspaketet levereras i en hållbar väska.

Förtöjningspaketen kostar mellan 2489-4410:- och finns i följande storlekar:
10-20 fot (3-5 meter båt)
20-27 fot (6-8 meter båt)
30-37 fot (9-11 meter båt)
38-43 fot (12-14 meter båt)

Läs mer om förtöjningspaketen här

För mer information kontakta oss på tel 031-28 90 70 eller besök www.poly.se

poly.se

Poly-Produkter grundades 1967 och är idag Skandinaviens ledande tågvirkesföretag.

Tågvirke med rep och snören är vår specialité tillsammans fiberprodukter i närliggande produktområden såsom nät och sträckfilm till lantbruket, klättringsrep, båtlinor och fallskyddsprodukter.

Genom att ha ett brett sortiment av lagerförda varor tillsammans med kontinuerlig produktutveckling kan vi snabbt leverera innovativa produkter av högsta möjliga kvalitet.

Lämna ett svar