2011-01-19 10:05

Lär dig splitsa - online

artikelbild Lär dig splitsa - online

Från och med i december 2010 kan nu den som vill lära sig splitsa göra detta framför datorn hemma eller i båten. Poly-Produkters instruktionsfilmer finns nu tillgängliga via företages hemsida och Youtube för den som vill lära sig splitsa, 3-slagna linor, Dyneemalinor, flätade linor m.fl.

-Tidigare har företagets splitsinstruktioner funnits tillgänglia på cd och i skrift, men vi vill nu erbjuda alla denna fria service på ett bättre sätt, säger företagets vd Benny Nilsson. Sedan publicering via Youtube har våra filmer visats för över tusentalet personer, och det är jätteroligt. Nu i januari har vi kompletterat med ännu fler filmer.

Företagets strategi är att fortsätta med att producera instruktiva filmer gällande ex. förtöjningstips, tips om lika fibermaterial m.m. som kan vara intressant för båtägare och andra brukare, även inom industrin.

För ytterligare upplysningar ber vi er kontakta Benny Widlund-Nilsson, VD, på telefon 031 – 686486 alt mobil 0708-702140

Mer information och filmer finns på www.poly.se

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild Logo PolyRopes Bild med länk till högupplöst bild Logo PolyRopes

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!