Hund, Pressrelease

Slitstarka hundkoppel

Poly Canine hero

Hundkoppel med unik design från Poly Canine

Nu öppnar vi upp dörrarna för ett nytt färgglatt varumärke inom hundtillbehör: Poly Canine, slitstarka och prisvärda hundkoppel med fokus på lång hållbarhet. Alla våra koppel är tillverkade av båttamp som ska klara höga påfrestningar och hårda väderförhållanden ombord på båten. Detta gör att våra koppel är mycket slitstarka, och tål dessutom vassa valptänder!

Alla våra hundkoppel är tillverkade i Vårgårda, Sverige. Kopplen är framtagna av samma konstruktion som båttamp, som ska klara av höga påfrestningar och blöta förhållanden på båten. Detta gör att våra koppel är mycket slitstarka, vattenresistenta och dessutom väldigt enkla att rengöra. Kopplen är tillverkade av slitstark polyester, vilket också gör att kopplet är väldigt mjukt och skönt att hålla i handen och utan att brännas. Även om hunden drar i kopplet.

Vi tycker att ett koppel inte bara behöver vara just ett koppel, det kan också vara en accessoar som du kan matcha med din hunds halsband, jacka eller kanske med dina egna kläder. Helheten sitter ju i detaljerna! Det ska ju faktiskt synas att ni hör ihop och att ni är ett ekipage. Ett hundkoppel kan verkligen vara den där detaljen som knyter er samman. Det tycker vi är en väldigt vacker tanke.

“Vi är jätteglada att kunna lansera dessa roliga och unikt designade hundkoppel, som vi hoppas kommer tilltala er hundägare där ute. Vi kvalitetssäkrar alla koppel vid tillverkning för att kunna garantera att kopplet motsvarar kundens och våra förväntningar.” – Angelica, produktutvecklare för Poly Canine.

Lämna ett svar