2013-01-24 16:15

GOLDSOFT - ett nytt, starkare pressgarn!

artikelbild GOLDSOFT - ett nytt, starkare pressgarn!

Inför säsong 2013 lanserar Poly-Produkter ett nytt, starkare pressgarn för fyrkantsbalar.

Goldsoft pressgarn är tillverkat av första klassens råvara med en av marknadens högsta knutstyrka, samtidigt är det ett mjukt och följsamt BigBaler-pressgarn.

Goldsoft-garnets neutrala färg medför (vid inplastning av balen) att åverkan från fåglar som hackar sönder plasten i tron att garnet är en mask eller larv, kraftigt minskar.

Garnet löper ur spolen enligt Easy Feed-metoden, allt för att förhindra driftproblem, dessutom är varje rulle försedd med en id-lapp som ger information om garnets produktionshistoria.

Säljes i rullar om 10 kg.

Länkar

Relaterade bilder

Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn rulle 10 kg Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn miljöbild Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn miljöbild Bild med länk till högupplöst bild Logo Poly-Produkter Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn miljöbild Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn miljöbild Bild med länk till högupplöst bild GOLDSOFT pressgarn rulle 10 kg

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!