2013-11-21 10:00

Sätt färg på hösten! - Polyestersilkelinor i många nya färger!

artikelbild Sätt färg på hösten! - Polyestersilkelinor i många nya färger!

Våra populära linor av finaste polyestersilke lanseras nu i flertalet nya färger.
Linorna är 8-flätade av 100% polyestersilke och levereras på praktiska minispolar, så kallade "handy-spolar".

Är du trött på att vissa linor, efter bara ett par års utomhusbruk, blir "fnasiga" och bryts ner av solens strålar? - Då är det dags att uppgradera till en riktig polyesterlina. Poly-Produkters polyesterlinor är maximalt UV-stabiliserade och är dessutom mycket slitstarka och nötningståliga; dessa egenskaper gör att polyester ofta används som hölje på exklusiva och avancerade linor inom segling.

Nu lanserar Poly-Produkter polyestersilkelina på mini-spole i de nya färgerna; navyblå, neon-gul, neon-rosa, orange, beige och grå. Sedan tidigare finns linorna att tillgå i färgerna röd, blå, gul, svart och vit. Spolarna levereras i en snygg och praktiskt displaybox om 6 mini-spolar - redo att placeras ut i butikshyllan.

Samtliga modeller finns i dimensionerna:
2 mm x 50 m
3 mm x 25 m
4 mm x 12 m

Mer information finns att tillgå på www.poly.se eller ring 031-289070.

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!