2014-03-10 17:16

DESIGN - ny serie flätade Trappräckslinor / Dekorationslinor från Poly-Produkter

artikelbild DESIGN - ny serie flätade Trappräckslinor / Dekorationslinor från Poly-Produkter

Efter flera år med traditionella bruna/beige linor har vi tagit ny tag i produktutvecklingen. Det har gått mer och mer mode i trappräckslinor eller där det mer används; mellan stolparna på bryggan, på uteterrassen eller som kö-avdelare. Vi har fortfarande kvar de ”slagna” traditionella linorna men nu kommer även en serie som kallas för DESIGN och är en ny typ av flätad lina som finns att få i svart, silvergrått eller rött. Dessutom har vi tillverkat linorna i dimensionerna 28mm samt 36mm. Snygga beslag till linorna finns också att tillgå, säger Benny W Nilsson, VD på Poly-Produkter.

Inom sortimentet trappräckslinor / dekorationslinor hos Poly-Produkter finner vi nu den traditionella trappräckslinan i syntethampa (polyhampa), därtill finns de nya flätade Design-linorna i röd, silvergrå och svart färg, samt även en deltaflätad polyesterlina av mycket fin kvalitet. Trappräckslinorna har dimension 36 mm som standard, men nu lanseras även trappräckslinan Polyhampa samt den svarta Designlinan med diameter 28 mm.

Beslag till trappräckslinorna finns i tre olika material: blank krom, matt krom och mässing.

Mer information finns på www.poly.se

AB POLY-PRODUKTER

Skandinaviens ledande tågvirkesföretag grundat år 1967.

Stort sortiment, innovativa produkter och snabba leveranser är kännetecknande för oss.

SENASTE NYTT

Bild för pressrelease Nu sätter vi i kontakten! Bild för pressrelease Ett fall för 80-talet Bild för pressrelease ProRace Four - Ny extrem skotlina från PolyRopes Bild för pressrelease Regatta Mist - Säker, trygg och snygg i hamnen Bild för pressrelease HTM-fender - ny design och mer avskalad! Bild för pressrelease Power Pro - för den krävande miljövännen
Följ oss på MyNewsdesk!